Duális képzés a GDi Esri Magyarország Kft-nél!

A GDi Esri Magyarország az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karral közösen 2016. szeptemberétől az alábbi szakon indít duális képzést:

  • Földmérő-földrendező mérnök alapszak - Térinformatika szakirány

A képzésre a GDi Esri Magyarország Kft. a 2016/2017-os tanévben 1 fő földmérő-földrendező mérnök hallgatót fogad.

 

Miért érdemes duális alapképzést végezni?

A duális képzés keretében lehetőség van arra, hogy a hallgatók egyetemi tanulmányaik mellett releváns szakmai tapasztalatot szerezzenek a világ piacvezető vállalatainál. Ennek köszönhetően a képzésben résztvevők nem csak elméleti tudással, de szakmai tapasztalattal is felvértezve léphetnek ki a munkaerőpiacra.

A duális képzés keretein belül a tanévben a hallgatók 28 hetet töltenek az egyetemen, ahol az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar oktatói minden, az adott szakmához szükséges elméleti és gyakorlati tudnivalóval megismertetik. A tanév során 20 hét időtartamban pedig a GDi Esri Magyarország szakemberei megmutatják, hogy az egyes tantárgyak keretében megszerzett tudás, hogyan használható a gyakorlatban.

 

Jelentkezés:

A GDi Esri Magyarország és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar által közösen indított duális képzésére az itt elérhető jelentkezési lap kitöltésével jelentkezhet.

A jelentkezéshez az alábbi dokumentumokat kérjük csatolni:

  • Magyar és angol nyelvű önéletrajz és motivációs levél
  • A harmadik év végi és a negyedik év féléves tanulmányi eredményeit igazoló bizonyítvány másolata VAGY érettségi bizonyítvány
  • Nyelvvizsga bizonyítvány(ok) másolata
  • A jelentkezés feltétele: ArcGIS Desktop alapszintű ismerete

 

A kiválasztás módja - felvételi eljárás

  • A duális képzésre beérkező jelentkezéseket a tanulmányi átlag, illetve a beküldött dokumentumok figyelembe vételével bíráljuk el.
  • A jelentkezők dokumentumainak értékelését követően az általunk legjobbnak tartott jelentkezőket egy személyes felvételi interjúra hívjuk meg, ahol felvételi teszt kitöltésében, valamint személyes felvételi interjún vesznek részt.
  • A felvételi interjú időpontja 2016. júniusában várható. A pontos időpont később kerül meghatározásra, melyről minden jelentkezőt írásban fogunk értesíteni.
  • A felvétel akkor sikeres, ha a jelentkező a GDi Esri Magyarország Kft. és az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar elvárásainak egyaránt megfelel.
  • A GDi Esri Magyarországnál történt felvételi eljárás eredményéről legkésőbb 2016. július 4-ig értesítést küldünk minden hozzánk jelentkező jelöltnek.

 

Jelentkezési határidő:

2016. május 31.

A jelentkezési lapot a csatolt dokumentumokkal a gyakorlati képzés postacímére kérjük küldeni. A borítékon kérjük feltüntetni a „duális képzés” jeligét.

A gyakorlati képzés helyszíne:

GDi Esri Magyarország Kft.
1134 Budapest, Váci út 33. 9. emelet
http://www.gdiesri.hu/
 

Kapcsolattartó:

Szabó Krisztina, igazgató
e-mail: krisztina.szabo@gdiesri.hu  telefonszám: 06-1-4288040
 

Az Óbudai Egyetem információs oldala a duális képzésről