Vízmű, csatornázás

A vízellátás, szennyvíz- és csapadékvíz-elvezetés rendszere nyomon követi a vízelosztást, -gyűjtést és a csatornahálózatot éppúgy, mint az ezekhez kapcsolódó tervezést és az ügyfelek kiszolgálását.
Talán már Ön is felismerte a GIS használatának előnyeit az infrastruktúra és vagyontárgyak kezelésében, de vajon tudta-e, hogy ezek mellett további előnyei is vannak a tervezés, az ügyfelek kiszolgálása és az adminisztratív folyamatok továbbfejlesztésében?
A vállalat irányításában felmerülő kihívások leküzdésében segít a helyalapú szemlélet. A GIS egy közös platformot biztosít az üzleti adatok kezelésére, a hálózati információk frissítésére, a munkarend integrálására, fogyasztói információk keresésére vagy akár jelentések készítésére.

Beépített térbeli elemzési eszközök támogatják a hálózatkövetést és a jövőbeli igényeknek megfelelő fejlődési trendek elemzését. A megjelentés és térképezés lehetővé teszi az Ön számára, hogy átlássa a kapcsolatot a hálózata és a fogyasztók, valamint az infrastruktúra kiépítettsége között. Sőt, ezen túlmenően felhasználhatja a GIS technológiáját arra is, hogy előbbre jusson a megfelelőség, a médiakövetés és az állapotértékelési kötelezettségek terén.

Kérdése van?

További információ...