Topográfia

Az Esri technológia világszerte szolgáltatja civil és védelmi szervezetek számára topográfiai adatbázisok hatékony előállítását és karbantartását, és olyan publikálási minőségű térképeket és szolgáltatásokat, melyek már kevesebb forrást használnak.
A költségek modernizált termelésirányítással, egyetlen integrált rendszer felhasználásával csökkenthetők. Ezek a szervezetek ügyfeleiknek irányadó információkat szolgáltathatnak, mely által nemzeti kérdésekkel is foglalkozhatnak.
Az adat- és térképelőállítás így korszerűsíthető, melynek következtében az ügyfelek bármely platformon - akár weben, akár mobilon - megkapják a számukra szükséges adatokat.

 

 

Kartográfia, adatpublikálás

A kartográfiai anyagok publikálói számára fontos, hogy profi, szabványosított térképeket állítsanak elő adatkönyvtáraikból. A GIS adatbázisokra épülő kartografálást kínál, melyek kifinomult, csúcsminőségű térképanyagok előállítására alkalmas eszközöket és munkafolyamatokat biztosítanak, melyek egyszerűbb és hatékonyabb termékek előállítását biztosítják. GIS használatával:

  • Feladatokat automatizálhat és felhasználó által definiált kartográfiai szabályokat hajthat végre.
  • Térképészeti konvenciókat bírálhat felül, sajátos célokból vagy követelményekből kifolyólag.
  • Csökkentheti a térképelőállítási költségeket.
  • Flexibilisebb termékkört állíthat elő.
  • Jobb eredményt érhet el a publikálási határidőkre.


 

Hajózási

Nemzeti vízügyi szervek, kereskedelmi anyagok készítői és haditengerészeti parancsnokságok is nagy előnyre tesznek szert, ha adatbázis-központú megközelítést alkalmaznak a gyártási és karbantartási adatokhoz..

Légiforgalmi

A biztonságos navigáció érdekében a polgári és katonai intézményeknek gyorsan kell előállítaniuk légiforgalmi információkat. Az Esri technológiája ennek biztosításához is hozzájárul: tárolja, ellenőrzi és továbbítja az adatokat, melyek szigorú előírásoknak is megfelelnek.