Precíziós mezőgazdasági megoldások

Termeljen több profitot!

Ahhoz, hogy maximalizálja a profitot és optimalizálja a termelést, a megfelelő növényeket a megfelelő felszereléssel és technológiával kell gondozni. ESRI ArcGIS-szel integrálni tudja a nagy felbontású képeket, terepi megfigyeléseket és a valós idejű adatokat, ezáltal megértheti, hogyan lehet a legtöbbet kihozni korlátozott erőforrásaiból. Ne hagyatkozzon feltevésekre munkája során, hanem gazdálkodjon hatékonyan térinformatikai megoldások használatával. 

Terepi munkavégzés

A termőföldek nem egyformák, miért kellene ugyanúgy kezelni őket? Az Esri technológiájával az összes termény életútját és minőségét nyomon lehet követni, és a különböző környezeti adottságoknak (napfény, talajtípus, domborzat) megfelelően alkalmazhat más és más gondozási és termelési eljárásokat. Előzetes tapasztalatai és eredményei alapján pontosan megbecsülheti a termelés mértékét,  és maximalizálhatja a növénytermesztést.

A termőföldek egészségének megőrzése

A terményt nagy mértékben károsíthatják az aszályok, a kiszámíthatatlan időjárás, és a kártevők. Az Esri megoldásai segíthetnek ezeket a károkat megelőzni azzal, hogy elemzésekkel alátámasztva felvázolják a jövőbeni veszélyeket. Például az előző évek adatai alapján megtervezett vízfelhasználás segíti  a fenntartható mezőgazdálkodást. Az Esri technológiával egyszerűvé válik a klímaváltozáshoz való alkalmazkodás és az egészséges termőföldekhez szükséges alapanyagok felhasználásának kiszámítása.

Optimalizálja a termelést!

Hozza ki a legtöbbet a termőföldjeiből!.
Növelje a szezonális termelés mértékét és a profitabilitást az erőforrások hatékonyabb felhasználásával. Intelligens térképekkel és térbeli elemzésekkel optimalizálni tudja a műtrágya-, üzemanyag-, vetőmag-, és munkaerő felhasználását, valamint csökkenteni tudja a szállítási költségeit.

Bővebb információ...

Olvassa el referenciánkat, melyben az IKR Agrár Kft. TALAJINFO rendszerét,
a precíziós talajmintavételi eljárást mutatjuk be ArcGIS alapokon! Esettanulmány letöltése itt.