GDi Magyarország Kft.

Az 1989-ben alapított GDi Magyarország Kft. vegyes tulajdonú társaság, melynek célja és alapvető feladata a GIS szoftverek világpiacán vezető Esri (Environmental Systems Research Institute) termékeinek és kultúrájának magyarországi terjesztése. Cégünk az Esri kizárólagos magyarországi disztribútora, a nemzetközi GDi csoport tagja.

Cégünk a térinformatika területén nyújt komplett szolgáltatásokat, vállalkozva a határterületi és rendszerintegrációs projektek megvalósítására is, nagyméretű, alapvetően térinformatikai alapú szoftverrendszerek készítésére, integrálására szakosodott vállalat, profiljába tartozik minden olyan tevékenység, ami a térinformatikához illetve az Esri termékeihez kapcsolódik, beleértve a kereskedelmi, szoftver támogatási, oktatási, rendszerelemzési, rendszerfejlesztési, adatbázis építési - térkép és alapadat előállítás is - területeket.

A GDi Magyarország Kft. célja, hogy Magyarországon olyan világszínvonalú GIS szoftverrendszereket és irányítási modelleket építsen ki, amelyek megkönnyítik, hatékonyabbá, szervezettebbé teszik a felhasználók tevékenységét, többek között műszaki, környezetvédelmi, egészségügyi, területhasznosítási, marketing, befektetési, kockázatelemzési, pénzügyi elemzési témakörökben. Az ügyfelek igényei szerint kialakított alkalmazásaink a térképalapú döntéstámogató rendszerektől a különböző műszaki információs rendszereken keresztül a bonyolult lekérdező és jelentés készítő rendszerekig, az információtechnológia számos területén megtalálhatóak.

 

Kompetenciák

  • DNV által tanúsított ISO 9001:2008 szabvány követelményeinek megfelelő minőségügyi rendszer
  • NATO Beszállításra Alkalmas minősítés

 

Az Esri-ről:

Az Esri (Environmental Systems Research Institute) a térinformatikai technológia megalkotójaként 1969 óta a szakterület piacvezetője. Tovább az ESRI weboldalára