ArcGIS Online alkalmazások

Legyen produktív ezekkel a használatra kész alkalmazásokkal! Ezek a letölthető applikációk minden olyan ArcGIS Online felhasználó számára elérhetőek, akik rendelkeznek előfizetéssel vagy próbafiókkal.

Operations Dashboard for ArcGIS

Használjon egy interaktív felületet adatai együttes kezeléséhez. Kövesse adatai változását valós időben és maradjon naprakész napról napra. Készítsen testre szabott, fókuszált kezelőfelületet, melyben térképeket, táblázatokat és grafikonokat is felhasználva jelenítheti meg térbeli adatait és a mögöttük rejlő információkat.
További információ...

Collector for ArcGIS

Bízza a térképezést a terepi munkaerőre és cserélje le a nyomtatott munkalapjait okostelefonra vagy táblagépre! Helyesbítse adatait, végezzen terepi megfigyeléseket, és válaszoljon eseményekre! Mindezekkel a terepi munkaerő hatékonyságát és téradatai pontosságát fogja növelni.
További információ...

Esri Maps for Office

Excel táblázatból dinamikus térképet olyan egyszerű készíteni, mint grafikont vagy diagramot előállítani. A részletesség fokozásához és az összefüggések kirajzolódásához adjon táblázatához demográfiai és életviteli adatokat! Mivel Ön dönti el, térképe hogy fog kinézni, kiemelheti a legfontosabb információkat.
További információ...

Webalkalmazás-sablonok

Ossza meg térképeit a könnyen használható sablonokon keresztül, melyhez programozási ismeret sem szükséges. Válasszon a sablonok széles választékából, és adja hozzá saját térképeit vagy a mások által megosztott térképeket. Hasonlítson össze térképeket egyetlen alkalmazáson belül, vagy készítsen alkalmazásokat saját munkafolyamataihoz illeszkedve, pl. földrészlet-határ módosításához..