ArcGIS Online jellemzőinek áttekintése

Használatra kész (ready-to-use) alkalmazások

Az ArcGIS Online-on található alkalmazásokkal minden nap előállhat valami újjal. Gyűjtsön terepi adatokat és integrálja eredményeit térinformatikai rendszerében! Kövessen eseményeket, tevékenységeket, és eszközöket interaktív kezelőfelületen keresztül! Térképezze, gazdagítsa adatait saját üzleti alkalmazásaiban! Fedezzen fel és osszon meg térképeket útközben! Készítsen megosztható, összekapcsolt, jópofa story mapeket!

Használatra kész (ready-to-use) térképek

Használjon a több száz tematikába rendezett térképet és egyesítse azokat saját adataival! Fedezzen fel alaptérképeket, képeket, és más érdekes térképeket népességről, üzletekről, talajtípusokról, időjárásról, növény- és állatállományról, és még sok másról!

Hatékony elemzések

Térbeli elemzések használatával feltárhatja adatai térbeli kapcsolatait, hogy jobban megértse a térben lezajló folyamatokat, s ez által jobb döntéseket hozzon. Magabiztosan megállapíthatja, mely helyek lesznek legalkalmasabbak egy új áruház megépítéséhez, mely területeken fordulnak elő bűncselekmények nagy valószínűséggel, vagy mely helyeken magas a levegő szennyezettsége. E használatra kész funkciók járulnak hozzá, hogy Ön saját térképeivel és alkalmazásaival együtt hatékonyan dolgozhasson.

ArcGIS Marketplace

Az ArcGIS Marketplace az Esri és partnerei által működtetett alkalmazás- és adattár. Az itt megtalálható összes alkalmazás és adat ArcGIS-szel integrált. Miután hozzájut egy alkalmazáshoz vagy adathoz, azt cégén belül egyszerűen megoszthatja másokkal.

Bővítse ki üzleti rendszereit

Adjon térképi alapot a BI, CRM, EAM és ERP rendszereihez! Ezentúl nincs több olyan új alkalmazás, melynek használatát meg kell tanulni, nincs szükség programozásra, s mindehhez még csak szakértőnek sem kell lennie. Csak vigye fel térképre és elemezze adatait közvetlenül abban az üzleti rendszerben, melyet már használ!

Könnyű adatkezelés

Adjon adatokat térképeihez pár kattintással! Jelölje meg a fontos információkat felugró ablakok, táblázatok, vagy infografikák használatával. Tárolja adatait az Esri biztonságos felhőalapú szolgáltatásában vagy saját szerverén, hogy a tartalmakat egyszerűen megoszthassa, vagy magánjellegűen tartsa. Bármelyiket is választja, adatai az Öné maradnak - ezzel tulajdonosi jogait is fenntartja.

Biztonság és az adat tulajdonjoga

Ellenőrizze, ki férhet hozzá adataihoz és térképeihez. A többrétegű biztonsági rendszer megvédi információit az illetéktelen behatolók ellen. Az Esri proaktívan ellenőrzi és fejleszti alkalmazásait, rendszereit és folyamatait, hogy az állandóan változó biztonsági kihívásokat kezelje.

Eszközök fejlesztőknek

Építsen térkép alapú alkalmazásokat az Esri felhőalapú szolgáltatásaival! Fejlesszen a kedve szerinti API-val, majd ossza meg és használja bármely eszközén!

További információk a termékről itt találhatóak.